Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz menpee #9037 üzenetére

    Sejtettem, hogy valami nem kerek a Max-al, nem kockáztattam inkább, de sajna marktplaatson akad egypár feltört profil, amit átneveznek ismert boltok profiljára pl, és úgy szívatják meg az embert (ebbe futottam bele. 250€ért hirdetett 1TB samsung 850 ssd-t.). Azóta láttam egy kettőt megint, inkább jelentettem őket, más ne fusson bele, ellenben Amazon.de-n még nem volt ilyen gondom, sőt, hibás terméket sem kaptam onnan, még ebay.de-ről rendeltem egy hangfalat (Genius SP-HF 2200 v2), ami megérkezés után egy hónapot ment, majd csak úgy 25% hangerőn hallgatott zene alatt bekussolt. Írtam nekik, kérték küldjem vissza, ők meg küldték azt, amit most használok immár 1 éve (inory.sys a profil, ha jól emlékszem).
    Még ajánlom a Meg**ko-t, náluk eddig max a raktárkészlet érkezésével volt gond, de minden más eddig szuper tőlük (Én szerintem tőlük rendelem a következő géphez az alkatrészeket, már össze is szedtem a rendelést, csak kell még két három hét a pénzre). Alte***te is rendben van, tőlük van a VGA-m, meglepően gyorsan itt volt, rendelésre rá 2ik/3ik napon.

    És a topikhoz: bocsi gyerekek, ritkán futok bele itt másokba, akik ezen a vidéken vannak, és hát a tapasztalatcsere az tapasztalatcsere.:)

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák