Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wednesday

    őstag

    válasz jimpo #5043 üzenetére

    Szia!

    Nekem is ez volt vásárlás előtt a dilemmám, hogy költsek -e ennyit lapra, hiszen "neki csak annyi a dolga", hogy összekösse és működtesse alkatrészeimet hiba nélkül (most ez egy nagyon leegyszerűsített pontatlan hozzáállás, de benne van az emberben). A plusz pénzt mindig lehet másra költeni.

    Én úgy érzem, hogy a gyakori csereberékből már nem lehet olyan jól kijönni, mint a hőskorban. Én nem bántam meg, hogy az Asrock lapot vettem, most már ott van a gépben és le van róla a gond. :)

    Eddig mindenben jó osztályzatot adnék rá egyet kivéve, amit Cifu is említett, az az Audio Codec.
    Rögtön feltűnt, hogy ez másképp szól, mint a Z390- A Pro lapon lévő (2020-ban vettem 30-ért), az Edifier R1280DB-as hangfalon. Talán ez lehetne jobb, de emiatt pl nem cserélném le, mert annyira nem szörnyű. Csak ebbe nincs előrelépés, inkább vissza. És ilyenkor ennek nem örül az ember. :D

    Ha nagyon akarnám, akkor elállnék még gyorsan tőle (14 nap) és tennék egy próbát az ASUS lapjával. De nem...minden másban jó.

    Egy a lényeg. Úgy álltam hozzá a vásárláshoz, hogy megvan rá a keret akkor most belevágok egy ilyen konfigba és nem ami eddig, volt, hogy a jelennek megfelel.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák