Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • paolinho

    őstag

    válasz tibuszh #123180 üzenetére

    Igyekszem válaszolni, de előre is elnézést, ha valahol is nem lesznek kielégítőek az eddigi ismereteim, és nem tudok tényszerű lenni, én is napról napra tanulom a telót,
    1# (rögtön erre nem tudok pontos válasz adni) Én nem találtam ezekre ilyen beállítási opciót. Egy biztos, az ujjlenyomat olvasó azonnal ébreszti alvó állapotból a telefont, és amióta 06.06-án kijött egy újabb hivatalos rom, rá, azóta ez vitathatatlanul nagyon gyors lett.
    2# A színeket illetően kifejezetten szépnek mondható a kijelzője, bár, ha nagyon élesre felhúzom, az az akkura is kedvezőtlen befolyással hathat, ezért én egy kicsit a fele alá visszavéve használom, napfénynél szoktam feljebb venni.
    3# IPS van kijelzőnek írva, de én nem ismerem a különbséget, így elhiszem, hogy az.
    4# Én még nem találtam lehetőséget az értesítési led pulzálásának kikapcsolására, szerintem nincs egyelőre ilyen opció benne. Van ugyan egy "Missed notifications" felület benne, ajol ki-be kapcsolható az értesítési gomb, de kikapcsolást követően is megmarad a halványkék színű pulzálása a led-nek.
    5# NEKEM (!) a GPS kifejezetten gyorsan jelet talál (10 mp-en belül), és még idáig egyszer sem rontott az útvonal navigálása kapcsán. Kifejezetten a JÓ kategória ez megítélésem szerint. Van egy Elephone P8000-em is, az alkalmanként képes volt leugrani az útról a szomszédos utcába téve a pozíciómat, később persze visszatéved a valós irányra, de ez nekem elég zavaró volt. Az azt megelőző Honor 7-es telóm etekintetben szintén perfect-kategóriás készülék volt, de mondom, ezzel még egyszer sem volt problémám, pedig gyakran kapcsolom a Waze-t az útvonalinfók miatt.
    6# Kijelzővédő fólia nem volt a dobozban, és gyárit sem tartalmazott a teló (mert a reklámos, porfogószerű és ujjlenyomattól védő átlátszó papírt nem nevezném annak) Én berendeltem egy üvegfóliát a biztonság kedvéért, de még úton van valamerre. Ugyancsak berendeltem egy szilikon tokot is, mert noha nagyon esztétikus, mondhatnám kifejezetten dizájnos a hátlap is, félek, hogy egszer kiesik a kezemből, és nem szeretném, ha sérülne.
    7# Nincs semmi probléma a gombokkal, tökéletesen illeszkednek a keretbe, és rendben teszik a dolgukat.
    8# USB-C nekem is szokatlan volt kissé, és valóban csutkára nem lehet betolni (kb. 1 mm kimarad a kb 5-6 mm-es fémrészből, viszont bármelyik oldalt választod, bedugható, meglehetősen passzentos az illeszkedése is. Szerintem kifejezetten ez praktikus, még véletlenül sem tudod "fordítva" feszegetni a csatlakozáskor, mint a microSD lehet egyébként. A gyári kábel elképesztő gyorsan tölt, kb. max 2 óra alatt feltölti a telót szinte 0-ról. Viszont rendeltem egy kábelt tarcsiba is, azzal relatíve, de sokkal lassabban töltődik a telefon a gyári töltőfejjel is.
    9# A súlya 185 g. Nekem ez a korábbi Elephone-om 210 g-hoz képest kifejezetten könnyű. A mérete szintén "gazdaságos" hisz alig van a pereme a kijelző mellett. Az 5,5"-os telefonok nem mindig kezelhetők egy kézzel, és "átnyúlni" azonos kéz azonos ujjával ezen sem kényelmes, de kézméret és kisérleteő kedv kérdése.
    10# őszintén szólva én nem tapasztaltam eddig egy kis langyos hőnél nagyobb melegedést, de erre még rá fogok nézni, és írok róla

    Viszont említettem fentebb, hogy kapott egy új rom-ot a teló, és ettől megtáltosodott az akkuja is (amit írtak is vele kapcsolatba a fejlesztők). Biztos mindent lehet űberelni de a több mint 5 órás kijelzőidő nekem a napi használatomhoz mérten teljesen elfogadható.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák