Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pmikloska

    aktív tag

    válasz albinolynx #14065 üzenetére

    No, nagyon érdekes megoldás lett a vége az egész sztorinak.
    Szerintem az EtoTalk-nál is rájöttek, hogy a Superuser ikon kikerült, de igazából nem működik, így küldtek egy új ROM-ot, amit feltettem, és azzal már van root jogom. Viszont külsőleg más az rendszer főképernyője, a menüje. A gyári böngészőt kigyomlálták, Opera lett helyette, azt meg nem szeretem, és amikor leszedtem, akkor meg ott volt a nagy semmi. Hogy lehet rendszer szintre telepíteni egy újat (régit, amit a másikból szerencsére kimentettem)? Mert simán nem ment, sem pedig Root Explorer-rel. Recovery-ből ZIP-ből? De hogy készítsem el a ZIP-et?
    Ezen kívül ugyanez a helyzet a launcher-rel is. Rátették az Xperia Lauchert, de nekem a gyári kéne. Nyilván azt még csak le sem szedhetem, mert akkor el sem indul az egész rendszer. Backup után ki is próbáltam. :))
    A menü is megváltozott (a launcher miatt?). Az alkalmazások után nem jönnek a Widget-ek. Hosszan kell nyomni a képernyőt, hogy kitehessek valamit (nem sokat, mert jól kigyomlálták azt is, de az nem is gond, bár van, ami hiányzik).
    Aztán volt egy nagyon pofás task manager is a régi változaton, amit már ők tettek fel, de nem tudom a nevét, az is jól jönne, valami MTK-s cucc volt.

    Szóval ha Recovery-ből vagy máshogy lehet cserélni a fenti alap gyári szoftvereket, ne tartsátok magatokban, írjátok meg légyszíves a módját, szájbarágósan, mert a buherálást csak most kezdtem. Nekem minden .apk-ban van meg/megvan. ;)

    A launcher cserét még értem is, ha jól értelmezem, akkor XperiaLauncher.apk kontra Launcher2.apk, az Xperia-s pont tizedakkora méretet foglal.

Új hozzászólás Aktív témák