Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Maxximus

    őstag

    Sziasztok.
    Azért írok, mert egy ilyen SAMSUNG GALAXY DUOS telefont tervezek vásárolni és tanácstalan vagyok, mert nem annyira jó proci sebességet írtak a tesztben (tudom 1 magos, de volt Galaxy s-em és az nem volt nagyon gáz, mondjuk arra már JB portolt rom is van) és véleményeteket kérném ki (esetleg valaki használ ilyet innen?), hogy ez mennyire jó készülék a duo sim-esek között. 66.000 Ft ITT , szóval az ára sem annyira húzós, szerintem. Vagy ennyiért lehetne jobbat kapni? Tényleg nem vagyok otthon ebben a 2 simes világban, viszont most már kellene , mert unom a privát telefonomat húrcolászni a céges mellett.
    Esetleg ezt mennyire lehet romolni azt tudja e valaki, mennyire támogatott az XDA-n,Modacon? Esetleg erre létezik jól működő JB portolt ROM? Őszintén én nem nagyon láttam rootoláson kívül semmit róla. (lehet csak béna voltam).
    Vagy van ennél jobb, gyorsabb,nagyobb memóriás,támogatottabb, androidos telefon is?
    Köszönöm a válaszokat.

    [ Szerkesztve ]

    Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE**i12 Pro Max+watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e

Új hozzászólás Aktív témák