Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • LámaZ

    addikt

    válasz PeMi#13 #22415 üzenetére

    „Egyszerűen elegem lett a G2S GPS-éből.”

    Én amikor elkezdtem boncolgatni ezt a témát, le lettem hurrogva, hogy a GPS kínai okostelóban csak egy plusz, egy luxus, nem is fontos, hogy jól működjön. A kamera sem annyira jó... stb. Akkor mi marad? :D
    Az emberfia épp azért vesz ilyen minden-egyben kütyüket, hogy ne kelljen sok más egyebet hurcolnia magával.

    Én első körben azt javasolom mindenkinek, aki működő GPS-sel felszerelt okostelót keres, hogy kukkantson bele a táblázatomba. Második körben érdeklődje meg, hogy a telójában milyen GPS-csip van. Megsúgom: az a jó, amelyiknek az érzékenysége legalább -160dBm, minimum 30 műholdat tud fogni, és a pontossága kevesebb, mint 10 m.
    Az MStar és a SiRF csipek (IV és V, VI) nagyon jók, de a csájnaiak a legritkábban szerelnek ilyeneket az okostelóikba, mert drágábbak, mint a MediaTek MTxxxx csipjei. Ez utóbbiakból - mint írtam - a legújabbak, az MT3332 és MT3333 modellek nagyon jók, de még nem nagyon szerelik őket a piacon forgalmazott tucatkütyükbe.
    Gondolom most még csak az autós navigátorokba mennek.

    Apropó, berigazek linkelte be korábban a Mobistel Cynus T2 (Android Phone - GSM / UMTS - 3G - 4 GB - 5" - IPS) telót, direkt hangsúlyozva, hogy nagyon jó a GPS-e, maximum fél perc alatt mindig fog madarat.

    [ Szerkesztve ]

    Legyen minden jó!

Új hozzászólás Aktív témák