Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • sajtjani

    tag

    Sziasztok! Vagy 12000 hsz visszaolvasásával utol értem a fórumot. Látom akadnak még CWM felrakás és GPS mókolás gondok. Találtam néhány tippet ezirányban az orosz kölkök beszélgetéseiben. Elnézést ha ezek a dolgok többeknek evidensek! WIN7 32

    CWM Recovery
    Ha van már fent 6577 driver a PC-n, ne próbáljuk felpasszírozni a 6589-est, állítólag nem szeretik egymást és jó a régi a quad-hoz.
    Ne a netről letöltött scattert használjuk, hanem a telónkról droidtools-al készített sajátot.
    A flashtools nem szeret mélyről tallózni, legyen a mappa az img-vel és a scatterrel a meghajtó, vagy a partíció gyökerében.
    Nem tudom miért, a mappa neve legyen: rom_0.
    A flashtools-ban miután kitallóztuk a scattert és megjelenik a location alatt a recovery img felirat, plusszban még kattintsunk a name alatt a recovery-re is és tallózzuk ki a recovery.img-t is. Látható eredményt nem látok, de aszongyák így kell!
    Mehet a download gomb.
    Én ezek alapján csinálom és mindig elsőre, pár másodperc alatt hibátlanul kész van.

    GPS: tapasztalataim szerint a 6589-es telóknál nincs probléma, inkább a 6577 JB 4.1.1 alatt bajosabb. Ha mégis rossz a GPS része és túl van a polgár az 1 sz. hsz-ben leírt trükkökön, akkor van valami amit érdemes kipróbálni. Egy másik fórumon Dajcsföldi kollega segített, spanyol;orosz leírásokból szedtük össze. Root kell hozzá:

    - a telefonon kikapcsolni minden GPS-t
    - felülírni a system/etc mappában az eredeti gps.conf fájt, vagy ha nincs bemásolni ezt a gps.conf fájlt. Engedély, mint a többi itt található fájlnak.
    - törölni a data/misc mappából az mtkgps.dat fájlt (a droid majd újra létrehozza).
    - újraindítás, majd minden GPS funkció bekapcsolása a beállításokban.
    - ezután mehet az 1 sz hsz-ben írt, mérnöki menüben a GPS reset és a hidegindítás.

    Sokat javít a fixálásban, de többet a pontosságban.
    Bocsánat, de csak ilyen hosszban tudtam bepötyögni!

Új hozzászólás Aktív témák