Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fPApi

    őstag

    válasz petrot #33157 üzenetére

    Ennyi és ilyen kérdés azt jelenti, hogy nem igazán olvasod a fórumot, ami azért nem ártana, mivel mindenkinek mások a preferenciái. Hangsúlyozottan az én tapasztalataim:
    1. GPS: az biztos, hogy nem az igaziak. Ha megcsinálod az összefoglalóban leírtakat és gyakran (napi szinten) használod, akkor azért működik. Én van, hogy havonta használom, így vagy kivárom a 10-15 percet, mire talál holdakat, vagy mindig megcsinálom az összefoglalóban írtakat.
    2. ROM: Szerintem kínai alap android van a telókon. Vannak kvázi custom ROM-osak, mint pl. az etotalk, ill. mások is mókolnak valamit, de szerintem nem lehet egységes elvekről beszélni. Én általában etotalk ROM-al veszem, eddig még nem volt bajom vele.
    3. Kémkedés: én nem találkoztam vele.
    4. Magyarítás: szerintem ha 80-90 %-os magyarításod van, akkor annak örülni kell, az etotalk ROM azért el szokta érni a 90-95 %-ot is. De erre sincs rendszer.
    5. Tartozékok: én nem használok semmit, csak a telefont (különösképp a töltőt nem), ha valami kell, akkor veszek jobbat, mint amit adnak hozzá.
    6. Boltok: én szinte mindig az etotalktól rendelek, illetve azt tudom, hogy a minideal még nagyon jónak számít. A többi próba-szerencse, illetve táblázat tapasztalatai alapján.

Új hozzászólás Aktív témák