Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • shift+ő

    senior tag

    Lassan 2 hete érkezett meg a STAR N9599T készülékem. Az ALI-n egy kis boltocskától rendeltem, 198 US credit volt a fizetendő. 9 nap múlva itt volt, China Air Mail. A dobozban a telefon mellet 2 akku, töltő + USB kábel, headset, szilikon tok, kijelző védős book-style hátlap és 3 fólia volt.
    Ezt már a T-s 6589 hajtja 1,5 Ghz-en, 1/8 GB ram/rom, 5,7" HD IPS. Első körben én is beleszaladtam a Google alkalmazások frissítési gondjába, olyannyira, hogy sikerült fejre állítanom a telefont. Szerencsére másnap megjelent a frissített ROM a Needrom-on. Az Antutu 13489-re értékelte. Játékra nem használom, NET, mail, ebook, zene a felhasználási terület. Erre tökéletes, mérete még épp egykezes, de a kijelzője már elég nagy olvasáshoz. A GPS gyors pontos, meglepően jó képeket és videót csinál, meglepetésemre még AF segédfényt is használ.
    2 hét alatt egyszer kellett újrahúznom, valamiért a zene és jelzőhangok nem mentek ki a hangszóróra, valamelyik alkalmazás megbolondította. Ár értékben szerintem korrekt.

Új hozzászólás Aktív témák