Új hozzászólás Aktív témák

  • Desxtra

    csendes tag

    Sziasztok!

    Olyan problémám lenne,hogy rendeltem Kínából egy telcsit,nemrég jött meg,de a hangátvitele enyhén szólva is gázos,ugyanis a vonal túlsó végén (akit én hívok,vagy aki engem hív) semmit nem lehet hallani,csak olyan zakatolást,mint amikor rádió (vagy más elektromos eszköz) mellett áll az ember. Nekiálltam levelezni az ügyfélszolgálattal,mert szerintem a szervíz menüben be lehetne állítani (abból gondolom,hogy kihangosítva nem csinálja) a mikrofon hangerőnél,de nem hajlandók szervíz kódot adni hozzá (vagy azt sem tudják,hogy mi az),inkább jobbnál-jobb ötletekkel bombáztak (vegyem ki az akksit,cseréljek SIM kártyát,reset-eljem a telefont,stb). Végül eljutottunk oda,hogy hajlandók kicserélni,ha visszaküldöm,vagy visszaadják a pénzt! Utóbbi azért necces,mert fizettem rá vámot (plusz a visszaposta költsége) így az már eleve bukós üzlet anyagilag. Előbbivel meg az a bajom,hogy megint két hónapot várhatok arra,hogy esetleg egy ugyanilyen beteg telót kapok!? Mik a tapasztalatok az ilyen cserékkel kapcsolatban,illetve ha valaki találkozott ilyen problémával,akkor van e rá megoldás?
    Jah:
    A teló,amit rendeltem,itt van:

    http://www.tmart.com/YM-M998-4.5-Android4.3.2-OS-MTK6572T-Dual-Core-1.2GHz-Bar-Smart-Cellphone-White-EU-Standard_p235537.html

    Segítsetek légyszi,ha tudtok,külföldi fórumokon nem találtam sem hasonló betegséget,sem szervíz kódot (ami működik) hozzá!

    Köszönöm!

    Desxtra

Új hozzászólás Aktív témák