Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #79335424

    törölt tag

    válasz vicze #19283 üzenetére

    és Bozek

    Köszönöm az infókat! Átnézem, ahogy lesz rá egy kis időm (most egy 400 fős kerti party előkészületein munkálkodunk, úgyhogy van némi elhavazódás :) ).
    Igazából még nem tudom pontosan, hogy mihez kéne. Sötétben tapogatózok. Vagy az Xposed, vagy valamelyik moduljának a telepítése után minden boot hosszabb lesz, tovább áll a bootképen. Valamit, valahonnan visszaír. Megjelennek a logban SELinux policy sorok, elmúlik Dolphin -ban minden HTTPS elérés (a LastPass addonba sem tudok bejelentkezni) és úgy tűnik, hogy a GPS is sztrájkba kezd (gondolom, hogy az A GPS net elérése is megszűnik). A host -ban csak egy 127.0.0.1 -et találtam. Nem engedte törölni (RootExplorer, R/W mount). Szerencsére Aroma -val sikerült megoldani, de ez akkor sincs rendben így és persze a HTTPS hiba sem szűnt meg. Nem egyedi a hibajelenség és ugyanezek az alkalmazások símán futnak másik 4.4.2 -es droidon. Szóval, ármány van.
    Az automatizálásnak nincs közvetlen köze az init.d -hez. Semelyik automatizáló sem ír oda. Valószínűleg a custom rom készítője csak ezt a módszert ismeri. Custom romot pedig azért raktam fel, mert ez deodexelt, ezáltal megszűntethető az Xposed Aliyu OS inkompatibilitási hibaüzenete. Most ilyen az init.d -m:

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák