Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fery02

    addikt

    Lara Croft: Relic Run...

    Korábban a hírhedt akksi evése végett nem adtam neki esélyt, majd a nemrég kijött Lara Croft GO játék megvétele és végigjátszása után kerültem megfelelőképp újra olyan szinten Tomb Raider hangulatba, hogy még aznap este telepítettem azt is a telefonomra. :)

    Gyors körök után előre láttam, hogy ezzel én sokat fogok játszani és el leszek vele, belefizettem ebbe is a beugrót (1800 Ft-os permanens pénzduplázó).
    Hangulat, kinézet, animációk, mechanika, úgy egyben az egész, hasonlóan minőséginek éreztem összképileg, mint a GO játékot (nem sajnálom azóta sem a pénzt), ennyivel támogatom a Square Enix-et.

    Mostanára már ott tartok, hogy a Jungle pályán mára szereztem meg a legutolsó relikviát és egyúttal rekordot is pár órája sikerült felállítanom szintén ezen a pályán, 5,231,708 ponttal és 23155 méterrel (1 Ankh felhasználással menet közben).
    A pontszám lesz még jobb is, ha majd gyémántot szánok a "motoros" ruhára, ami meg fogja majd állítani a szorzó csökkenést járművökön töltött időtartam alatt. Úgy érzem az sokat fog számítani későbbi rekord döntéseknél.

    Pár napja még azt gondoltam, hogy nagyon magasak a gyémántos árak, de ahogyan már én nyomatom mára a meneteket, elég komolyan lehet zsákmányolni, amiről bővebben inkább csak spoiler-ben:
    T-rex-ek megölését pl többek közt gyémánttal is díjazza a játék, ugyanazon meneten belül az elsőért 10-et, másodikért 15-ös, majd így sorban minél több gyémánttal jutalmazza a vadászatot. Nekem a mai rekordos menetem folyamán T-rex ölésekből pl hatvan valamennyi gyémántom jött össze.
    Íjpuska a legajánlatosabb ellenük, amit a pisztoly után másodikként fejlesztettem max-ra (volt közben egy bomber ruha fejlesztés gyémántért is a gyorsabb relic szerzésért).
    Íjpuska a későbbi, igazán szívós sima ellenfelek ellen is erősen ajánlott lesz, persze ha előtte jól bezsákolunk skúlóval, mert azért gyorsan tud fogyni a töltény.

    Most már látom, hogy gyémántra nekem nem lesz szükségem költeni a jövőben, mint ahogy közben a pénzduplázó sem igazán fontos már számomra (lehet egyébként is meglettem volna nélküle), mert 35000 pénzem van, amit már csak fogyóeszközökre tudok elszórni, amikből pár komolyabb kör után már százassával fognak sorakozni az inventory-mban.
    Fontosabbaknak tartom zsákolásból mindenekelőtt az EÜ és a töltényekből való bezsákolást, mert egy hosszú menet folyamán idővel égető szükség lesz mindkettőre.
    Aztán jön a cipő a rövidebb ideig tartó bukdácsolásért, bár az egyébként is jóval olcsóbb és leginkább akkor fogy, ha az ember direkt megy az ehhez fűződő achievement-re. :)
    Headstart ebben a formában elég egyszerű, amolyan semmilyen inkább (legalább a karaktert irányíthatnánk közben). Na de futja, szóval miért is ne azzal indítanék minden új menetet? :)

    Ha már achievement, az inga csapdákhoz fűződő achi-kat rohadt nehéz lesz megszerezni, mert pl 25-ön túlmenni nem tudtam még úgy tűnik, mint ahogyan egyszerre 3-on végigmenni egyéb mozgás nélkül se sikerült még (bár egyszer már sikerült az utóbbi én szerintem, de a játék szerint meg nem).

    Technikailag hozzászólva egyébként tud akadni a játék bizony nálam (Snapi 800), sokszor szó szerint másodpercekre keményen szaggat. Olyan is előfordul, hogy nem érzékel swipe-ot (ez ugye említeni sem kell milyen kritikus dolog egy ilyesféle játéknál).
    Akksi evésről ne is beszéljünk, az valami szörnyű.

    Sivatagos pályába még csak belekukkantottam pár napra, de az nem feltétlen nyerte el a tetszésemet egyelőre. Olyan kidolgozatlan, amatőr szagúnak néz ki összképileg, főleg a Jungle pályához képest, de persze azzal is el leszek majd.
    Mire meg megunom az egészet, akkor meg remélem elérhető közelivé válik majd a harmadik pálya is majd egyszer valamikor. :)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák