Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • S e t h

    nagyúr

    Nem kevés olvasgatás után megvettem az akciós Crashlandet, megérte.

    A sztori tömören annyi, hogy az űrhajónkat kvázi támadás éri egy idegen entitás által, aki csak egy alkatrészt akar az úrhajónkból és konkrétan letojja, hogy ezzel a hajónk pusztulását okozza. Nekünk csak annyi időnk marad, hogy a mentőkapszulába ugorva a közeli bolygóra lőjük ki magunkat, ahol nulláról kezdünk mindenkit.
    Annyira nulláról, hogy a játék elején az egy szem robotunkkal próbáljuk kitalálni mit is kellene csinálni, amolyan túlélő üzemmódban.

    Építhetünk magunknak kis viskót fából, a testpáncélzatunk szintén fából, aztán majd bőrből, ahogyan állatokat is ejthetünk el, aztán kis kertészkedés és megannyi küldetés a bolygó lakói által. Lehet háziállatunk is, aki fejlődik és mellettünk száll harcba az ellenfelekkel.

    A térképek óriásiak, szerencsére van teleportra is lehetőség.

    A zene szintén nagyon jó, a poénok hatalmasak.

    Nem tudom (még) hátrányként értékelni, de rengeteget kell craftolni és ehhez nagyon sok nyersanyagot kell gyűjteni, ami folyamatos harccal is jár és a játék elején bizony kerülgetni kell a bolygó élőlényeit, mert hiába hadonászunk nekik a fakardunkkal.

    Egy dolog volt ami az elején kicsit negatívan hatott. A felhőbe mentés speciálisan a játék szerverére történik és bizony a regisztráció nem ment zökkenőmentesen, többször kellett regisztrálnom mire végre elfogadta, plusz egyszer el is vesztek a mentések, mert ma volt egy factory resetem és nem gondoltam, hogy manuálisan kell elvégezni a mentést, plusz ha probléma merül fel, akkor ismételgessük csak addig, amíg nem sikerül.

    Mindezzel együtt nagyon sajátos hangulatú játék, egy próbát megér.

    This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!

Új hozzászólás Aktív témák