Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • jonnyjoker01

    veterán

    válasz S e t h #30007 üzenetére

    Arra várok, hogy a nagyobb kiadók valami eszméletlen nagy marhaságot csináljanak olyan mértékben, hogy minden játékos felszólaljon a dolog ellen és törvényi regulázást követeljenek. A legnagyobb gond, hogy okosan csinálják ezt a kiadók, szép lassan hozzászoktatják a népet erre az új világra. Ha viszont tényleg sikerül elfogadtatni ezt az új rendszert az emberekkel, a játék luxuscikké válik, és általánosságban csak a whale-ek fognak velük játszani.

    Én személy szerint csak úgy tudom befolyásolni a piaci statisztikákat, hogy nem költök olyan játékokra egy fillért sem, amiben ez a lootboxolás/pénzért fejlődés jelen van és csak olyan játékokat vásárolok, amelyek tudatosan úgy lettek készítve, hogy a legjobb játékélményt nyújtsák. Amíg lesz valami változás, addig eltűröm a rendszert úgy, hogy nem veszek részt benne.

    Ha odáig fajul a játékipar, hogy szó szerint nem lesz normális játék a piacon, akkor pedig örülök az extra szabadidőnek és néha nosztalgiából elindítok egy Witcher 3-mat vagy GTA 5-t.

    Üdv. Johnny

Új hozzászólás Aktív témák