Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Louro

    őstag

    válasz Rigormortiis #33276 üzenetére

    Az FF3 és FF7 is egész jól irányítható és adja a FF feelinget. Az FF szériából a 3,4, 7,8-cal játszottam. (Sajna) most vettem meg PC-re a 7.,8. és a két 10. részt. Szóval fél évre le vagyok kötve a PC-n. Androidon az XCom se 2 perces menetekre tervezett. Egy baj csak az FF szériával. 40-50 óra úgy elrepül velük, hogy észre se veszem.

    Az én vásárlásom kicsit hasonló:
    Civ2 - Aki játszott már Civ játékkal, tudja mire számíthat. Kicsit egyszerűbb, de a hangulat megvan. A kinézet aranyos és egész jól kezelhető. Diplomácia ereje nem nagyon érezhető. Ha valaki elhúz az elején, akkor nehéz utolérni. És talán a legjobb az egészben, hogy baromi gyorsan betölt és zökkenőmentesen fut.

    XCom - Hogy az a fránya idő szűke. Nem annyira rövid buszutakra tervezett játék. De szintén jó port. S7 Edge kijelzőn kényelmesen kezelhető. Ugyanazt adja, mint a PC-n. Egy hátránya, hogy elég lassan tölt, de ha betöltött, utána már ez is zökkenőmentes.

    Room - Én még egy elsőbe próbáltam bele és megfogott. Tuti meg lesz véve egyszer a folytatás is. Csak unjak rá a fenti kettőre :)

    Final Fantasy 3 - Cukiság és chibi figurák (nekem már ők is chibik :) ). Sztori aranyos. Rengeteg tartalom, ez is végtelenül egyszerűen irányítható.

    A Valkyrie Profile Lenneth címhez meghoztad a kedvet. A Dragon quest-hez meg a korábbi hozzászólók.

    [ Szerkesztve ]

    Mess with the best / Die like the rest

Új hozzászólás Aktív témák