Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Köszönöm a listákat. Túlzás nélkül mondhatom hogy a felsorolt játékok 95%-a volt már a telómon rövidebb-hosszabb ideig(írtam hogy hardcore vagyok).
    Egyébként az idle/tycoon vonal mellett nagyon sok autós játékot toltam, illetve az endless runnerek nagy többsége is volt vendég a telefonomon.
    Megosztom én is mi van most fenn, sőt mellé tudom tenni kb. hány órát toltam bele(tavaly június óta gyüjtöm táblázatba)
    -Egg Inc(kb. három éve van fenn, tavaly június óta 85 órám van benne, nagyon lightosan tolom már csak.
    -Idle Mafia(ez most a favorit 98 óra ment bele kevesebb mint két hónap alatt)
    -Traffic Rider( 3 óra, egyenlőre csak a napi gifteket gyüjtöm be, van még benne olyan acsim amit meg akarok szerezni, de pont kell hozzá egy szekér speciális fizetőeszköz amiből 2-öt ad naponta), ez spájzolva van ha lankad valamelyik a fő játékokból
    -Car Industry Tycoon- Idle car factory simulator (ez még béta, de nagyon igéretes 12 óra ment bele)
    -Polytopia(egy klónjával a hexoniával toltam sokáig, ezért letöltöttem az "eredetit" ami persze szintén egy klón- civilization klón. Egyenlőre ez is tartalékos pár óra van benne)
    -Anima (pc-n óriási diablo fan voltam, a kettő és a három összesen 5000 órát biztos kóstál, persze hogy egy ilyen igéretes klón kell nekem. Nagyon bejön, de érdemben nem jut rá időm, csak pár óra egyenlőre. Tartalékos csak)
    -Stardew Valley(ez a "no IAP" korszakomban került fel, azóta is ott van, de egyre kevesebbet tolom. RElaxnak tökéletes pedig. 6 óra van benne
    -Shop Titans( ezt nehéz saccolni, mert Steam-en is tolom ott 50 óra van benne, plusz telón 18, második számú favorit most az idle mafia után. kereskedelemben dolgozom, igazi felüdülés mégis egy saját fantasy boltot vezetni)
    -Survivalcraft(ez is no iap lázban lett beszerezve, nagyon jó kis minecraft klón, mobilra a legjobb 20órám van benne, de most kicsit hanyagolva van)
    -Relic Run- ez valahogy az évek alatt fennmaradt, kedvenc endless runnerem(annak ellenére hogy az egyik legnehezebb szerintem)
    -Ancient Bricks(magyar fejlesztés, a C64-es faltörő játékok nagy kedvenceim voltak, ez egyfajta nosztalgia. Sokat toltam egy időben, most csak figyelem hová fejlődik, keveset játszom vele.
    Ami már nincs fenn, de június óta sok ment bele:
    Pickcrafter 165 óra, Temple Run2 27óra(korábban mikor még nem írtam simán 200),
    Warriors of waterdeep(13 óra után döntöttem úgy hogy iap nélkül reménytelen),
    Cooking Fever(aranyos time management játék, de nagyon uncsi lett 12 óra játékidő után)
    Plague Inc(jó cucc, de mikor ide is elért a koronavírus, már nem tünt viccesnek kiírtani vele a világot). Autós most semmi nincs fenn. Utoljára a Traffic Racer illetve az Asphalt 9 volt fenn, mindkettőbe óriási idő ment bele. Természetesen az Archero is a maga 70 órájával sokáig lekötött, lehet újabb próbát teszek majd vele, de most a shop titans-idle mafia kombó mindent visz. Mellé csak egy kis napi duolingo fér be(abba 160 órám van az angol, német,dán hármas mellé felkerült már az olasz,lengyel,orosz,francia,spanyol,arab,koreai,ukrán kurzus is. Hiába ha valaki hardcore.. akkor az ilyet is csak úgy tudom tolni! :)

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák