Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Na akkor ref link mentesen.
    Van egy ukrán srácok által készített játék, illetve már kettő, ami az un. play to earn vonalat követi. Persze még gyerekcipőben jár ez a stílus, de becsülendő hogy mindenféle reklám nélkül, gyüjthető kriptovalutát adnak acsikért, nyitható ládákból, napi pörgetésből.
    mindkét játék merge típus, aki nem szereti az ilyen, meg úgy általában az Idle játékoknak azoknak nem ajánlom. Most barkácsolják hogy a polkadot networkre felcsatolják a LIS nevü kriptovalutájuk. Így előbb utóbb eladható lesz. A játék korábbi verziójában a másik kripto pénzre volt váltható, de körülményesen elöszőr másik kriptora váltva és azt eladva.
    most akarnak saját kriptot, de amíg ez nincs "kész" addig csak gyüjteni lehet.
    aki a macskákat szereti annak a merge cats: [link]
    aki inkább sárkányozna annak a crypto dragons: [link]
    a játékra jellemző az egyszerűség(az még nem egészen négy éves fiam is eljátszik vele).
    Viszont van napi láda, napi pörgetés, egy szekér acsi amiért kripto jár, illetve napi feladatok is amiért szintén. A sárkányosba többen tolnak valós pénzt(mert van egy event is ahol minnél több kriptot kell elkölteni a játékban, és az összegyült kriptot szétosztják a résztvevők között.az első 20 még előfizetést is kap mellé ami nem rossz mert a gagyi láda helyett értékes ládák járnak a napi feladatok elvégzéséért(merge 10 cats, visit the discord és hasonló idétlenül egyszerű taskok), a "bálnák" általában jóval többet költenek mint amit visszakapnak a poolból, de szerintem ők az előfizetés, és a korábbi ládák tartalmát is beforgatják, tehát nem feltétlen veszteségesek.
    Szimpatikus kezdeményezés. a discord csatijuk nagyon él. aktívak ők is.
    A kezdeményezés dicséretes! Végre lehet lezárul egy korszak amit mindenki szidott és a pay to win játékok szép lassan eltünnek! Nagy változás készül a játékiparban ez egyértelmű. mindkét játék 1 millió letöltés felett jár, nem kamu, mondom a korábbi kriptojuk (soul) eladható volt pár kriptotőzsdén(nem a nagyokon), viszont ha a polkadotra csatlakoznak akkor bekerülhetnek az igazi kripto vérgeringésbe. Bocsi a hosszúért, én nagyon lelkesedem a play to earn vonalért. Pc-n is indul a dolog, de pl. a hack and slash diablo klónos kripto játékra beregisztráltam és 130ezredik vagyok a várólistán...valamit elmond mennyire elegük van az embereknek a p2w-ből!(a pc-s játék a lost relics, az opensea tele van az nft fegyvereikkel amit kifarmoltak a szerencsések. Van 135 ezer forintnak megfelelő ethereumért is fegyver...Drukkolok ennek a vonalnak. igaz itt a belső marketes játékok fognak hosszú távon megmaradni(annakidején emlékszem a diabloban is volt ilyen, elég jól lehetett vele keresni). attól félek az én kedvenceim az idle gamek cripto verziói nem fogják tudni eltartani magukat hosszú távon. bár kreatívan meg lehet ott csinálni a ládákból kihulló gyüjthető kártyákat ami a belső piacon kriptora váltható, és persze bonuszokat adnak(vannak ilyen kártyák benne, csak a marketet kell hozzá megcsinálni.) bocsi a hosszúért!
    ja aki a ref linkemre kiváncsi hogy jutalmazzon a hosszú játékbemutatóért privátban megkapja. remélem Ollie ennyi belefér!

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák