Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Amur

    addikt

    Crypto Ball Z on wemix-et tolja valaki?
    a crypto dragon és cats fake-nek bizonyult, csak az időt huzzák az ukrán srácok, de abból még mindig nem lehet pénzt kivenni.
    Ebből viszont már tudtam. Sőt kapott valami díjat is mint legjobb play to earn. RPG-IDLE kategóriában. ( Kasya neked tuti be fog jönni az anime-szerű karakterek miatt)
    Nem fizettem elő, mégis tudtam pénzt kivenni, tehát tényleg nem a piramisjátékos verzió.
    Igaz ha akarod van reklám. Kapsz érte egész jó bónuszokat, én azokat kiszedem minden nap, de anélkül is meglennék.
    A stratégia nagyon fontos. Egy hőst érdemes csak húzni rögtön az elejétől. a többi csak buff miatt kell. a hozzá való tárgyakat is fejleszteni kell(minden hősnek van olyan ami csak akkor ad extra buffot neki és a többi hősnek is ha ő viseli, ezeket és a hősöket is elég komolyan lehet fejleszteni. channelezni. Nem tudom volt-e sima verziója ennek a játéknak és abból csináltak crypto-t, vagy eleve ilyen összetettre csinálták, de idle PTE kategóriában nálam eddig a favorit.
    hivatalos oldaluk android és ios linkkel: crypto ball Z

    Ami nem crypto és jól elvagyok vele mostanság az a blob hero, ez inkább akció rpg, de a puritán verzió, mégis visz magával. Egy kis tetris-t tolok.
    Illetve beruháztam a StepN-be.
    Aki ebben akar beszélgetni tudok tanácsot kapni, mert én fizettem tanulópénzt.

    [ Szerkesztve ]

    Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

Új hozzászólás Aktív témák