Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Márton111

    aktív tag

    válasz thomgrande #6747 üzenetére

    Tetszik
    Ügyes, szellemes, hogy minden lapállításhozt alkalmazható , habár én kisebb fákat 2 db tolófával szoktam vezetni mint a kínaiak az evőpálcikákkal csak nem úgy :) azért hogy ne vágja a szemem közé és ha agép beleharap valamelyikbe azért nem kell az a szzonyhoz járulni kötözésre mint szegény Thyebynek.
    Nem tetszik benne hogy egy állítható valamit tologatok nem sokkal a mindent szétvágó körfűrészlap felett a kis kezemmel, kérdés nem lehetséges-e hogy összecsúszik , összecsuklik és akkor ugye annyi :U idő nincs visszakozni ha lendületesen tolod az anyagot ...

    Apropó Thyeby
    Mi ezeket a gány szorítókat pumpás szorítónak neveztük, egykezes szorítónak is hívják.Több cégnél volt ilyen termék még drágább cégek is gyártják pl würth .
    Én sok drága dolgot vettem de ezekből egy darab sincs a műhelyemben.Nem véletlenülNincs normális szorítóerejük .(kisebb szorításokhoz jó ahhoz meg drága )ezzel ellentétben egy sima pillanatszorító pedig 200kg-ot tud.

    Még egy :érdemes elgondolkozni rajta :
    Volt olyan cég ahol a normál pillanatszorítókkal volt az egyik körfűrész vezetője lefogatva (egyszerű gép volt) de a szorító szára átfúrva (3,5-ös furat 1 perc alatt kész)és egy biztosító szeg v csavar átbökve így nem lazul le még egy kissé kikopott pillanatszorító se !!!Persze akkor is a legjobb 2 szorítómat teszem fel ,nem vagyok öngyilkosjelölt. :D

    Ezt kötelező volt így használni főnöki ukáz volt mert volt már olyan balesetük hogy a körfűrészen a vonalzót tartó szorító szabás közben lelazult és a palival aki tolta a lapot mittoménmár mi lett.
    Ez maróvonalzóhoz ugyanúgy alkalmazható

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák