Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • thomgrande

    tag

    válasz bbchris #6792 üzenetére

    "Na azért itt beleszólnék , nem tudom hogy ez mi ami a képen van de az biztos hogy nem gyémánt élezőtárcsa , több okból sem : a gyémánt korong az nem ennyibe kerül , a legolcsóbb is már 25k körül van ami élezőkorong a másik az hogy nem így néz ki ."
    Kétoldalas gyémánt csiszolótárcsa Ø 100 mm, 1,3 mm vastag. Befogó Ø 20 mm és 1,1 mm vastagság. Körfűrész tárcsák élezéséhez (megr. sz. 38744).
    Az biztos hogy nem profi cucc de nekem tökéletes. De az is biztos hogy nem sziliciumkő.
    Szilicium karbid korongot már használtam mert azt mondták a szakkereskedésben hogy az viszi a HM lapkát.Ez az ami nem volt igaz. nekem nem jött össze. Ez a kis cucc pedig úgy viszi a hm lapkát mint a vajat.Ez kicsit túlzás de nagyon jó.A hátszöget is megélezi. csak kicsit macerás a beállítása. Minden beállítás kissé nehézkes de ennyi pénzért ez van.Amik eddig lettek élezve fűrész és lamelló tárcsák azok jók lettek.Ígyekszem jó élezést csinálni mert csak magamat hibáztathatom.Egy asztalos vállalkozás ezt nem engedheti meg magának hogy kisérletezzen. De magamnak az emlegetett hibákat nem fogom elkövetni.
    A tanácsodat köszönöm!

    "Magyarország rég nagyobb volt, De ennél nagyobb már nem lehet. Magyarország beteg nagyon, Nem szereti magát, rágja a gyűlölet. Lassan lépked a fűben a vak zenészek kara. Mondjátok emberek, Ez már Európa?"

Új hozzászólás Aktív témák