Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • F_Gergely

    őstag

    válasz KoNZoLik@ #1288 üzenetére

    En kifizettem elore egy auto arat es igen, engem baromira zavar, hogy ha siman besetaltam volna egy uzletbe megvehettem volna, mindenfele elorendelos bohockodas nelkul. Ez mint maganember a velemenyem.
    Mint logisztikus szakmailag is verlazito, plane ugy, hogy 3 evet dolgoztam egyutt a Samsungal, Bravophoneal, Strong&Uniqeal, es pontosan emlekszem arra, mikor az akkor eppen aktualis S es Note szeria jelent meg, mennyire szigoruan le volt szabalyozva minden, es nekunk garantalni kellett, hogy aki elorendeleskor megrendelte a telefont annak a megjelenes napjan meg KELL kapnia, es nem lehet kifogas, nem lehet az, hogy nem viszi el a futar, es senkit nem erdekelt ez hany tetelt jelent. Elozo nap ez volt a prio, semmilyen mas termek nem mehetett ki a raktarbol csak a samsung telefonok mar ossze voltak keszitve es at lettek adva. Utana ment minden mas.
    En ertem, hogy aki vesz milliokert egy orat, annak pont mindegy egy ilyen telefon, anyagilag, meg mindenhogy. Nekem nem, munkaeszkoz, es mint szakembert is zavar ez a szervezetlenseg es fejetlenseg, ilyenert mas helyen kirugjak az embert. Es mivel elore ki kellett fizetnem azt se lehet hogy elmegyek es megveszem mashol mert benne all a penzem.
    Teged nem zavar, engem viszont merhetetlenul, mert ez nem egy parszaz forintos alis rendeles amit amugy leszarok ha nem kapom meg.

Új hozzászólás Aktív témák