Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jahno

    őstag

    válasz Timer #34037 üzenetére

    " használnak addig, amíg megy, "

    Ezt írtam fentebb, nem is használják, meg sok olyan fotós is van akik évek múlva sem értenek összefüggéseket, minimálisat használják a cuccokat, tele van a világ kevés expós cuccokkal, vagy mikor megsaccolják mennyiért lehetne 4-5 év nem használt után eladni, akkor rájönnek, hogy inkább hagyja a polcon és "majd lesz valami".

    Ismerős is nem régen írt "szia Jani, el akarom adni a gépem mert nem használom. Nikon D610, hibátlan állapotú, 3037 expo van benne. Segítenél hogy szerinted mennyiért érdemes hirdetni, illetve mennyiért lehetne eladni? (doboz, leírás, töltő, a saját hozzávalóival, semmi extra)? előre is köszi"

    Pedig ilyen tele, olyan fényerős obi, lesz majd állványom, fotós túrára megyek Izlandra, ésatöbbi. Akkor is hümmögtem, hozzánk nem nagyon csatlakozott, képet sem sokat láttam a csajtól, közben jött két gyerek és vidéki ház projekt? Nem mertem beszólni, hogy lófasz lesz ebből és nem fényképezés. Aztán ez lett belőle. 10 éves ilyen gépnek meg nem sok értéke lehet, akkor vette újonnan, mikor megjelent. És nem valószínű, hogy a 3ezer expóból 2900 jó képe lett.

    Nézegetek fotós csoportokat, baromi sok a hirtelen fellángolás, vesznek valamit aztán meg is állnak ahol vannak. Többi meg nehéz, mivel kezdő csoportokat lesem és van egy csomó erős hobbista haver sok jó cuccal, így elég szélsőségesek lesznek a mintavételeim is.

    Saját fotós csoportomban pár ember volt aktív a 4ezer tagból, másik fotózzunk együtt csoport is kihalt, mindig a nem értek rá, nem tudom, jajj most ez van meg amaz van. Egyszer megcsináltam, hogy 3-5 éves legrégebbi tagokra poénból rákérdeztem, világukat nem tudták de most éppen ebben a 3 évben nem nagyon fotóztak. Vannak érdekes csodabogarak is, pld. akik sokat költenek cuccra, cseréli pro obikra meg mindenféle prémiumra, folyton variálnak a szettel aztán elmúlt 2 évben egy konkrét expót sem csinált semmivel. Van itt minden ja.

Új hozzászólás Aktív témák