Hirdetés

Aktív témák

  • AthlonXP

    őstag

    válasz birozoli7800 #29609 üzenetére

    Hát nem tudom, hogy az a 2-300 MHz mit hozna, de sztm nem sokat ( legalább is nem annyit, mint amennyit vársz tőle ). Oda inkább egy kicsit erősebb VGA kéne ( az a 9250-es nem nagy szám ), vagy a mi még jobb volna, az a több ram ( 1-2 Giga ), az sokat dobna a gépen, alap sebességen is.

    A bios frissítés relatíve egyszerű, csak le kell szedni a legutóbbit ( általában a gyártó honlapjáról ), majd a hozzá való kis progival telepíteni. Ezt is leszedheted a gyártótól, illetve az alaplap lemezén is van ( sőt, akár a Win alól is telepíthető, bár én a jól megszokott DOS-os módszert ajánlom ). A telepítés mikéntje a progi ( és a gyártó ) leírásában benne van. Viszont arra nagyon kell ügyelni, hogy az alaplaphoz illő BIOS-t tedd fel, számít az alaplap verzió száma is ( nem csak a típusa ), ami fel van tüntetve valahol az alaplapon, vagy a dobozán. Máskülönben a rossz update hazavághatja az egészet és akkor annyi neki.

    Ami azt illeti én sem erőltetném a frissítést, mert nem hinném, hogy az megoldaná a tuningolási gondodat. Inkább ramot tegyél még bele, esetleg VGA-t. Hidd el, azzal többet érsz! :K

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák