Hirdetés

Aktív témák

  • Neró

    őstag

    válasz Neoteric #1419 üzenetére

    Csiripelték a madarak. Írtam, hogy nem biztos infó. De beszélek néhány CoD Fan-al és folyamatosan evvel jönnek. Nem tudom honnan szedik mindenesetre érdekes.

    (#1430) Gyufaaa: Akkor kapod. :)

    (#1421) Mukorka: Világ életemben CoD player voltam. Persze beszereztem a Battlefield részeit is, nem maradhatott ki - (BF 1942 - Road to Rome, Secret Weapons, BF2142)

    Nekem igazából azért tetszett inkább a CoD (még mikor kezdtem) és azért kezdtem bele mert ezeknél jobban ott volt mint grafika és talán játékélményben is. De most már azt látom, hogy a CoD megy egyre lejjebb a süllyesztőbe. Szerintem avval rontották el, hogy mindig más adja ki + mindig minden évben kiadnak egy új részt és az előzőkkel nem foglalkoznak.
    A Battlefield meg egyre megy felfele - lásd most BF3 - új motor, gyönyörű grafika. CoD ez alatt? Nem hogy motort fejlesztett volna, inkább kiad egy nagy darab szart ami még büdös is hiszen semmi új nincs benne jóformán a CoD4 vagy MW2 másolata lesz az MW3.

    Arról nem is beszélve, hogy tényleg az megy a szervereken, hogy éledsz, mész lősz, meghalsz de közben letaroltad a fél csapatot - akkor hogy halsz meg? - Beélednek mögéd.

    [ Szerkesztve ]

    | www.diablohungary.hu

Aktív témák