Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    hát na ja.kár még most sírni,mi lesz majd,ha a szerver fele mortarozik...most még csak kevésnek van,de ígyis akad már szinte minden körben egy ilyen is....az rpg-vel ráadásul azért kell célozni,nagy a map,aki meg olyan közel megy az ellenhez,hogy csípőből lelövi vele,és nem vette észre,meg is érdemli,jó eséllyel még pisztollyal is leszedné.
    Ezértis poén a folyosó-sírás is,akit zavar a raksi,menjen középen...
    Én korántsem érzem olyannak,mint a bc2-ben ahogy ment,avagy ott volt még az egyébkébt meg se szólt! gránátspammolás,hogy ráülnek a ládára,és csak granyóznak...és itt ráadásul jó a rendes fegyó is,a bc2-ben az embereknél az 1tár effektus,az elvesző lövedékek hozták ki,itt ezt sem vettem észre,a medictúlsúlyt is kezelték a gombnyomásos-nem azonnali feltámasztással és a durva seb után nem feléleszthetőséggel.
    Jó ez így...már előre félek a jövő heti patch-fegyverbalansz részétől,ez ami van,szokható,nincs semmi kirívó cucc igazán.Mondjuk a mortarra lehetne némi korlát...van,aki tényleg keményen küldi.
    Egyébként ahoz hány lőszer van?Én láttam olyat,aki csak pumpálta vég nélkül,és kinyírt,de a killcamban nem látszott láda,csakhogy tölti ezerrel azt a sz...t. :W

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák