Hirdetés

Aktív témák

  • TXT

    őstag

    Ahogy rendszeresen olvasgatom ezt a topicot, egy dolgot figyeltem meg.
    A türelmetlenség talán a rohanó életmódunk következménye és nem is vesszük észre, ami igazán fontos. Ez a játék is egy példa és egy lehetőség az életünkben. Tehetnénk egymásért egymással karöltve, hogy sikeresebb lehessen, amit teszünk és jó érzésekkel legyünk. Egymás felé is. Ez csak úgy lenne lehetséges, hogy adunk időt magunknak, adunk időt másoknak és adunk időt ennek a játéknak is a fejlődésre. Hogy kiforrhassa magát, ezáltal mi is kiforrottabbak legyünk. Azok, akik ezért a játékért tettek, azért alkották, hogy a lehető legjobban szórakozhassunk és jobbak legyünk benne, hogy öröm legyen játszani. Azok, akik a szervereket csinálják, szintén ezen munkálkodnak. Mi azzal tudnánk leginkább segíteni, hogy megosztjuk azokat a tapasztalatokat, amikkel még gördülékenyebbé tehetik a mi szórakozásunkat. Ehhez elengedhetetlen volna a türelem és a segíteni akarás.

    Minden más is így működik az életünkben. Egyre jobbá tud válni, ha mi magunk is teszünk érte, építő és segítő szándékkal. Mi magunk sem vesszük jó néven, ha minket ócsárolnak, hogyan várhatjuk, ha mi magunk ócsárolunk, azt más jól viselje? Tudjuk, tapasztaltuk/juk, hogy segítséggel, mi is jobban érezzük magunkat és az is jobban érzi magát, aki segíteni tud nekünk. Annyira egyszerű lehetne, hát ne bonyolítsuk, segítsünk mi is.

    Tudom, hogy ez a gondolatsor is szül majd ellenvéleményt, ám ha végigondoljátok, veletek is így lehet valahogy. És ez a játék, minden jelenlegi "gyermekbetegségével", kiforratlanságával együtt is arra született, hogy élvezzük. Egy kör, vagy egy egész nap után is tudjuk azt mondani, hogy "sebaj, legközelebb sokkal jobb lesz, mert ebből is tudtam tanulni ezt és ezt."

    Srácok! Egymással sokkal könnyebb, mint egymás ellen. :K

    Türelmet és segítő szándékot kívánok mindenkinek!

Aktív témák