Hirdetés

Aktív témák

  • Zoli1222

    őstag

    válasz medvezsolt #24379 üzenetére

    Te már megint félrenéztél vmit! :U Hol olvastál olyat, h nem tetszik a játék? Csak annyit írtam, h favorit a metros pálya. A hangok abban a zárt térben nagyon brutálisak. 5.1-es fülessel főleg. És engem is bosszant ott a teljesen értelmetlen akciózás, de ha másik mapon vagy, ott se biztos, h mindenki taktikusan, csapatban gondolkodik, hanem ott is az ész nélküli rohangálás megy. Engem teljesen hidegen hagy a cod.De leírom még1x. Az borította el az agyamat, h elég sűrűn dob ki disconnect-tel, meg exe leállással. Ami nem a játék hibája. Tetszik érteni? BC2 statomat is ha megnézed, az a 650 óra nem azt mutatja, h problémám van ezzel a stílussal. Na de most már tényleg hagyjuk rá. Én mérges voltam, te pedig félreértetted. :R

    (#24363) jajjjnemar: előtte nekem is q6600-om volt erős proci, azt meg kell hagyni. :K Én is azt mndanám neked, h inkább válts le a vmi újabbra a konfigod. Bár ilyen hitvány euro árfolyam mellett elég drága mulatság, ami valszeg maradni is fog, ha csak nem romlik tovább a helyzet.

    Azt hittem a gépemmel kompromisszumot kell kötnöm, de meglepő módon nem. FullHD minden maxon. Egyedül v-sync nincs bekapcsolva és akadás mentesen megy. :))

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák