Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz feka007 #24515 üzenetére

    :D hát ja...
    Az 5 jó volt,az volt az utolsó,amihez itthon is lehetett szerót bérelni,bejött a zombizás és volt hivatalos map-mod tools...rengeteget jártam zombiex-es szerókra,remekül ötvözték a gyári zombi módot a multival,stb,annál hangulatosabb nem "hagyományos" mód nem született soha.
    De ott,mint utána a bo-nál az optimalizálást cseszték el,az akkori átlaggépen örült az ember az 50-60fps-nek,ha levett árnyékot,stb,a cod4 után sokkoló volt.
    A fegyóbalansz nem volt még benne a jó,a riflék pontosak voltak,de lassúak,még fejre se volt elég 1 lövés,pedig oda kellett volna,mert nagyobb map,és nehezebb volt,mint sniperezni,a gépfegyverek meg átlagban irtóra szórtak és gyengék voltak,ami erős,és pontosabb,az tetűlassan lőtt.
    És bár volt feltámasztás,de ahhoz az elesettnek és a gyógyítónak is perket kellett betenni :W A BO-ban már legalább akárki felszedhette az embert,de sajna mivel pisztollyal addig is lövöldözhetett,a farokperkek sorát gyarapította,ráadásul hc-n sem lehetett rögtön leölni az ilyet,epic fail.
    A járművekkel meg az volt a baj,hogy ha jól emlékszem,csak tank volt,az is 1-2 mapon,nem nagyon volt neki hely,de legalább ki lehetett kapcsolni a szerón :)

    Külömben szerintem ennyi modern téma után elő kéne venniük jövőre megint valamelyik világháborút,talán egy cod1+UO remake lenne jó,és egyúttal lezárni a sorozatot...

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák