Hirdetés

Aktív témák

  • Locutus

    veterán

    Na vettem egy Thrustmaster T.16000M joystickot.
    Alapvetően kurvajó joystick, de BF3-ban még küzdök vele, hogy ráérezzek.

    Először ugye ki kellett lőni a gyalogos meg vehicle configból mindent ami joystick. Nem mintha mászott volna valamerre, de biztos ami ziher. Ezután bebindeltem minden gombját ahogy kell a repcsihez, helikopterhez.

    Alapbeállítással természetesen a jet orrát előre nyomva leteszi, a heliét meg fel... tiszta logikus, nem? Szóval ezt át kellett állítani.

    Viszont állati nagyot kell lendíteni a karon, hogy hirtelen manővereket tudjak csinálni. Mert kis mozdulatra csak kicsit mozdul a gép is. Precízen lehet vele repülni, ami egy fligh simulatorban fasza is, de doghfigthoz alkalmatlan. És itt jön a fekete leves: Nincs sensitivity, sem deadzone setting BF3-ban. (hiába volt benne a deadzone setting a legutóbbi patch listában)

    Namost találtam egy topikot battlelogon, ahol javasolják, hogy a joy2mouse3 nevű progit használjam. Letölt, és a joystickkal lehet mozgatni az egérkurzort. És ebben a progiban lehet mindenfélét (axis gyorsulás, sebesség stb) állítani, majd ingame pedig az axisokat ki kell szedni a joysticknál, és simán mouseon hagyni. Ki tudjátok sakkozni a logikát e mögött remélem. Na szal ez már előrelépés, volt is pár killem jettel, meg helivel is, de még mindig nem annyi, mint egérrel.

    Szórakozott ezzel már valaki? Mi lehet a jó beállítás? A cél az lenne, hogy hirtelen manőverhez elég legyen kicsit, de gyorsan rántani, a finom mozgás meg lassú, szintén kicsit mozdulatokkal menjen.

    Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html

Aktív témák