Hirdetés

Aktív témák

  • Bazzzs

    senior tag

    Úgy gondoltam, hogy a sok ismétlődő kérdés miatt lehetne egy kicsit módosítani az első oldalon található leírás elején, illetve a topic nevén. Ha lehet, akkor nézzétek át, hogy pontosak-e az információk, és ha megfelel így, akkor elküldöm a modiknak.

    A névre ezt javasolnám: Battlefield 3 (béta és DLC információk az első hozzászólásban)

    A leírás legelejét pedig így módosítanám:

    Kiadó: Electronic Arts
    Fejlesztő: EA Digital Illusions CE AB
    Megjelenés: 2011. OKTÓBER 28.
    Platformok: PC, XboxTM 360, PlayStation® 3

    Béta információk:

    A játék tesztelése céljából szeptemberben indul egy nyilvános béta, amely minden platformon elérhető lesz. Az indulás pontos dátumát még egyelőre nem lehet tudni. Akik ORIGIN-en rendelték elő a játék limitált kiadású verzióját, vagy rendelkeznek a Medal of Honor limitált kiadásával, azok két nappal hamarabb kezdhetik a béta tesztelését a többi játékoshoz képest.

    Kiegészítők (1+3):

    Az alábbi kiegészítőt minden Limited Edition verzió tartalmazni fogja:

    - A Back to Karkand egy Bad Company 2 Vietnam méretű kiegészítő csomag, amely tartalmazza a Battlefield 2-ből ismert 4 legendás, és népszerű pályát (Strike at Karkand, Wake Island, Gulf of Oman, Sharqi Peninsula). A lemezen alapból nem lesz megtalálható, mert megjelenésének időpontja még egyelőre ismeretlen (várhatóan december környéke). Később külön megvásárolható lesz a DLC.

    Az alábbi 3 kiegészítőt csak bizonyos üzletekben előrendelt Limited Edition verziók fogják tartalmazni. Egyelőre a magyarországi üzletek számára sem világos, hogy hozzájuk milyen verzió fog érkezni:

    - A Physical Warfare Pack DLC 3 kiegészítőt és egy fegyvert tartalmaz (Type 88 LMG támasztékkal (bipod), sörétes lőszer a DAO-12 Shotgunhoz, Flash suppressor (csökkenti a torkolattüzet) az SKS mesterlövész puskához, DAO-12 Shotgun első naptól elérhető). Később ez a kiegészítő mindenki számára ingyenesen elérhetővé válik.

    - A SPECACT Kit Upgrade DLC 8 speciális kinézetű ruházatot tartalmaz, oldalanként minden kaszthoz egy tartozik. Később mindenki számára megvásárolható lesz.

    - A Dog Tag Pack DLC taralma 5 darab egyedi dogtag (dögcédula) a játékban alapból megtalálhatókon felül. A későbbiekben megvásárolható lesz, azonban ha megölsz egy ellenfelet, elméletileg ellophatod az övét.

    [ Szerkesztve ]

    Battlelog: theSaint87 | BattleTag: theSaint#2596

Aktív témák