Hirdetés

Aktív témák

  • Xaels

    félisten

    válasz Cybertrone #5804 üzenetére

    Hát igen. Az Open Beta jó arra, hogy terhelés tesztnek tudják alávetni a szerverparkot. Remélhetőleg BC2-ből tanultak is ilyen téren és most kevesebb lesz az ilyen nemű probléma.

    (#5806) Cybertrone: nekem egyik oldallal sem voltak ilyen gondjaim igazából. 8800GTS 640, 9800GTX majd 4870, 5870, 5770 és most 6970 az elmúlt pár év termése. Driver gondjaim sohasem voltak egyik oldalon sem. Persze nem vitatom, lehet nekem volt szerencsém és léteznek ilyen gondok mert csak jön 1-2 hotfix, de nem mindig biztos, hogy a VGA gyártója a hibás csak ő nyújt rá megoldást.

    (#5809) Cybertron: na igen COD kicsit más. Nekem otthon WaW-ban 3 szerver futott gépről és mellette lazán játszottam még. Csak a külföldiek panaszkodtak minimális laggra. Viszont ugye ott ha lagg van az nagyon erősen befolyásolja a játékot. BC2-ben is van hatása ami néha zavaró, de tegyük hozzá kilométeres teleportálások és hasonlók azért nincsenek.

    [ Szerkesztve ]

    PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL

Aktív témák