Hirdetés

Aktív témák

  • Chrys_

    addikt

    Én ezt úgy látom, hogy jettel nehezebb lett kicsivel kiszedni a tankokat. Pontosabb célzás kell, és amit már régebben Tobi (itt gergo) is írt, nem látszik a rocket pod-ból indított ajándékcsomagok füstcsíkja, így messziről indítva nehezebb felismerni, vajon jó-e az irányzék. Gyalogosok ellen nehezebb lett, mert a 3D spot az utolsó patch óta már csak az utolsó pillanatban jelenik meg, amikor a gépet már fel kell húzni.
    War-n rape esetén a légelhárítók a legnagyobb ellenfelek. A mobil AA kiszedhető távolról (a fentebb leírtak figyelembe vételével), de a telepítettet még lőni sem érdemes. És egy pontos lövésszel nagyon odacsaphat a jetnek.
    A mobil AA rakétái meg csapdák nélkül is könnyedén kikerülhetőek, akár csak az Igla áldásai. Bár ez akkor igaz, ha éppen nincs dogfight, mert akkor legtöbbször csak a flare segíthet (nekem legalábbis) :)

    A helik leszedéséhez is kicsivel több lőszer kell a patch óta, de jelentősen nem változott. Elég könnyen leszedhetőek, ez így volt, van és lesz is. Ezért kell a jetet jettel zavarni, ne legyen ideje helire meg egyéb célpontokra állnia.

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák