Hirdetés

Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz Winne #15038 üzenetére

    Az tuti. De erre a rengetek felhasználó nem gondol.
    Nagyon sokan használnak ilyen kiegészítőket konzolon, ahhoz hogy egyszerűen lecsalózzuk őket.. :)

    No meg, azért ez sem fenékig tejfel. Az irányítás nem olyan mint pc -n. Eléggé szokni kell és vannak olyan dolgok amikkel együtt kell élni, ha ilyet használsz (pl nehezen váltasz hirtelen irányt, kicsit darabosabban célzol). Ez mind a kontrolleres irányítás szűkre szabottságából adódik. Nem lesz egyszerű megszokni, de legalább nincs tele csalókkal a játék.

    Sokkal több játékos van mint pc -n, épp valamelyik nap néztem, hogy áll eladásokkal. 3x annyit adtak el bf3 -ból xbox360 -ra mint pc -re. Ha megnézed láthatod, hogy majdnem 6x több battlefeild 3 -at adtak el a konzolokra mint pc -re. Azért ez kicsit meglepő volt nekem. Az is ide tartozik, hogy amikor én nem tudtam pc -n játszani, mert éppen szarakodott az origin, meg a battlelog, a konzolos ismerőseim vígan játszottak... ott érdekes módon nem voltak olyan sűrű leállások.

    Az a rengetek ember akinek elege van a pc -s csíterekből, mag szarakodásból és csak azért nem vált konzolra, mert nem használhatja a szeretett billentyűzetét és egerét, na ők mind most váltottak/válthatnak, mert lehet ilyen kiegészítőket kapni. :) És hidd el egyre népszerűbbek lettek ezek által a konzolok.

    Konzolon valahogy másodlagos a stat hajkurászás, nem ezzel foglalkoznak. Persze az is igaz, hogy sokan leszarják a feladatokat, de ez ugyanúgy meg van pc -n is. Van konzolon is egy "ts szerű beszélgetés játék közben" dolog, tehát ez sem hiányzik.

    Egyébként azt gondolom, hogy pc -n is könnyen lehet előnyhöz jutni. Gondolj a profi egerekre, egérpad, joystick, nagy felbontás, magas/alacsony részletesség állítása, fov állítása stbstb.

    Egyszóval, nem annyira gáz ez mint azt Te gondolod. :)

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Aktív témák