Hirdetés

Aktív témák

  • BandiHUN

    veterán

    válasz stifi #22387 üzenetére

    Járműb...iknak ideális,részemről én is próbáltam,hát nem voltam elájulva.Szép és jó...de arra jó,hogy akik jól járgányoznak,emberkedjenek.
    Én ritkán ülök pl.tankba,jetbe is csak néha,így annyira nem fogott meg a tegnapi pár kör.Ráadásul itt irtóra kijön egy jó jetes vagy helis előnye,gyalog azért nincs akkora külömbség az emberek között,ráadásul ha ts-es squadba botlasz,szednek földről-levegőből izomból fél percnyi gurulás után.
    Annyiból jó,hogy a CQ-hoz képest jobban fut,és azért poén volt már az első jetbeszállásomkor leszedni az AC130-at...
    Viszont ez átok is,mert kevés emberrel,jó jetes nélkül hoz pár potyakillt,viszont ha profik vannak,akkor rögtön le is szedik,plusz spawnolni se jó ez miatt bele.
    Ami még bosszantott,hogy rém sok ruszki oldallal az egy ágyús,gépfegyveres mittudoménmicsoda,amiből kábé a driveren kívül nem profitál senki,csak nem kell sétálni.
    Igaz 64-es,teli szerón még nem próbáltam...talán ott jobb,mert mindig van mit lőni.32-esen azért eléggé szórt a nép.cserébe sokszor unalmas is,na jó,ha felbukkan egy profi helis,akkor nem annyira,viszont tankból sokat tenni nem is lehet,bekerül,hátulról jön,ha nem lő ki 1 sorozat rakéta,akkoris ki kell szállni javítani,onnantól pedig halál,ha nem akkor is.Ha mégsem,akkor meg mire észreveszed,már el is tűnik valami hegy mögött.
    Szóval nemgyerebe...talán ha egyszer tudnék menni profi helipilótával :D

    [ Szerkesztve ]

    Steam barátkód: 39166617 Battlenet:LorenzoHUN#2852 Activision:BandiHUN EA ID(BF-ek): BandiHUN Steam

Aktív témák