Hirdetés

Aktív témák

  • Def26

    félisten

    válasz TTomax #36994 üzenetére

    Xbox -on nincs ilyen lehetőség. Ha játszani akarok és nincs bent admin aki helyet csinálna én kintről rúgok ki valakit, itt többet kell várni mint 3 perc, mert nem nagyon lépkednek ki emberek, max a meccs végén. Xbox -on már annyira elszaporodtak az kickelések, hogy ha nem dice -os szerveren játszol és kicsit is jobb a statot, akkor szinte biztos kirúgnak.

    Az tény és való, hogy ha valaki napi szinten nyomja akkor az szervert bérel egy társasággal (nálunk 10000Ft 3 hónap), és akkor nincs sírás. Azt nehéz összehozni, hogy milyen mapok menjenek, ezért mi 2 db -ot is bérlünk, egy classic mapos és egy close quarters -es szervert. Így nincs vita.
    Egyébként sztem itt sokan azért nem bérelnek, mert nincs meg az a társaság. Nem hiszem, hogy odavágná őket az a havi 1000Ft, egyszerűen nincsenek annyian. Ebben a topikban volt régen közös ph szerver, sztem emlékszel is rá. Állandóan ment a veszekedés, hogy ki miért kickelt kicsodát és az lett a vége, hogy tök üres volt a szerver.

    Nekem az jön le a topiklakó "kemény magról", hogy nem mindig passzolnak össze. Az egyik csak helizik, a másik csak zibázik, meg vannak only metrósok stb. Nem olyan egyszerű nekik összehozni ezt. :)
    Plusz még ugye mindegyik szeret elől lenni a listán. Én több fórumban is ott vagyok, de sehol nem láttam még ennyi "első helyezett lettem" linkelt képet. :D Itt valahogy különösen sokan csinálják ezt. Persze egy sima public szerveren noob -ok ellen nem is nagy agytröszt az első 3 -ban lenni, mert általában az van, hogy az ellenségben szinte semmi komolyabb tudású sincs. Lényeg, hogy ledarálják azt mutatni lehessen. :D Ez persze nem baj, csak gondolom nem szeretik a kihívásokat, ha egymás ellen kéne menni egy közös szerveren kicsit nehezebb lenne nyerni és az már "érzelmeket" váltanak ki. Sztem ezért nem bérelnek közös szervert. :B

    Amúgy Tom hányan béreltek szervert? És milyen költsége van?

    [ Szerkesztve ]

    Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,

Aktív témák