Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • mcwolf79

    veterán

    Sikerült szert tennem egy 3770K-ra a 2500K-s Sandy helyett. Hát szkeptikus voltam, mikor olvastam a fórumokat a többmagos "fölényről", de csalódnom kellett KELLEMESEN.
    A 4 Ghz-re húzott HT-es Ivy alatt szárnyal a BF4. A 4 Ghz-re húzott 2500K alatt tapasztalható berántások megszűntek, tükörsimán fut minden. Semmi más nem lett cserélve, csak a proci, de hatalmas a különbség. A Sandy alatt sem futott rosszul (70-75 fps), de ott tapasztalható volt ,hogy berándul a játék. Ez most teljesen megszűnt.
    Ez megerősített abban, hogy nem volt hiba előrendelni a Premiummal együtt (by PC Guru :-) ) :R

    A Domination tényleg elég hányadék lett (ezen a pályán mindenképp). A sima Conquest mód viszont élvezhető ( a sok tetőba**ó csipástól eltekintve - nem baj ha pörög lefele a ticket, elvannak a tetőkön,mint a befőtt)

    lofagi:
    No offense, de várható volt , hogy Ultra-n nagyobb felbontásban kell vas a játék alá. 2013 van , és no offense a régi gépekkel rendelkezőknek, de csak mosolyogni tudok olyanokon, akik sírnak , hogy AMD 4***-as VGA-val szarul fut a játék (mert volt itt olyan). Gyenge a géped? Irány a Settings, és le lehet venni a grafikát. (Vagy tényleg venni kell egy konzolt, és ott nincs ilyen probléma - már ha beéri valaki 30 fps-sel)

    [ Szerkesztve ]

    Xbox Series X GT: Mcwolf79xy PSN ID: x_mcwolf_79_x

Új hozzászólás Aktív témák