Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz SkyS1gn #16569 üzenetére

    Úgy értem semmi hivatalos BOCS FIÚK, EZT MOST ELKÚRTUK, de igyekszünk javítani.... Néha egy-egy üzenet battlelog-on, hogy leállnak a szerverek kis időre. De ennyi.

    Én legalábbis semmi olyasmit nem olvastam, hogy srácok, látjuk mennyi a gebasz, rajta vagyunk, jöv héten kaptok egy patch-et. Az viszont jön a pofádba, hogy vedd meg a premium-ot is, mert azzal lesz teljes az élmény. Vagy vegyél kapucnis pulcsit, hogy nehogy megfázz a gép előtt mereven tátott szájjal ülve, hogy már megint mitől fagyott ki, dobott ki, állt le, halt meg az 50 eurós bétád....

    Nekem speciel ez a hozzáállás nem tetszik. Ha elismerné és definiálná a hibát, akkor a magamfajta tudná, hogy most akkor érdemes próbálkozni, keresni a megoldást, vagy teljesen esélytelen addig, amíg ők nem adnak ki egy patchet. Mert ez esetben kb fognám és unistall. Aztán ha jön a patch, telepítem és megnézem hogy sikerült. De így csak kétségek között vergődsz és 2 óránként próbálsz bár beállítást módosítva játszani, bízva abban, hogy basszus, most hátha nem döglik meg az egész.

Új hozzászólás Aktív témák