Hirdetés

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Broken Roads teszt

    gp Azt, hogy mi történt az atomháborút követően Amerikában, jól ismerjük a Falloutokból. A Broken Roads e történetet ausztrál szempontból meséli el – igencsak hasonló eszközökkel.

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz devilinsid3 #17666 üzenetére

    Szerintem a csapatokat itt is nagyon hatékonyan tudja a megfelelő helyre irányítani. Illetve UAV-t irányíthat egységek fölé, supportot dobhat nekik. Szerintem ez igenis hatalmas segítség tud lenni pl egy pontfoglaláskor. Ha tudom hol az enemy, bizony óriási segítséget jelent.

    Sokkal ütőképesebb egy olyan csapat, amely követi a JÓ commander utasításait, mint az, amelyik össze vissza szaladgál. Főleg 16-os csapatnál, ahol egyszerűen nincs esély minden pontot tartani, muszáj frontvonalat kialakítani és védeni azt...

    A térképen kiválóan látszik, hol vannak, illetve előreláthatólag hol lesznek az ellenséges egységek. Ezt a földről nehéz kiszúrni, ha nem közvetlenül körülötted folyik az esemény.

    Illetve azért ne felejtsük el, hogy ott van a cirkáló rakéta. Baromi ütőképes kis eszköz, ha meglátod, hogy éppen zászlót foglalnak, közepébe nyomod, nagyon valószínű, hogy megvédted a pontot...

    De egy kérdés! Commanderként tudsz spottolni enemy-t direktbe? Mert nekem még nem sikerült. BF2-ben emlékszem, hogy ha észrevettem, akkor tudtam a többieknek jelezni, hogy ott van. Most ezt csak UAV-vel tudom elérni, illetve infantry scan-nel. De én random perpill nem tudom spottolni.

Új hozzászólás Aktív témák