Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • gali777

    őstag

    válasz q13579 #20000 üzenetére

    Hát jah, helivel 1 max 2 tankot ha ki tudsz szedni amíg ki nem szúr magának, gyakorlatilag bármi :D Vicc, hogy csak az nem szedi le a helit aki nem akarja, meg az, hogy a scout helivel jobban lehet érvényesülni mint az attack-al...

    Attack helivel a felszállás pillanatától rettegek, hogy mikor lőnek le bakker. Helik ellen a rocket pod is hatástalan, mert hiába találod el a helit akkor is átmegy rajta. Nem tudom hova kéne célozni bakker. Elérték azt, hogy egy attack helivel félni kell a scout helitől is, meg bármitől is.

    Az active radar meg... Na annak törném el a kezét aki kitalálta, hogy ezt így ebben a formában rakjuk bele a játékba. Eddig se volt egy nagy tudást követelő jármű az AA, de most meg. 15.000 pont az active radar az AA-ben... 1-2 kör alatt megvan, főleg ha még benyom egy kis boostot is... aztán mehet a f@szverés kezdőn AA-vel aztán még annyit se kell csinálnia, hogy bemérjen is valamit. (mondjuk pontosan nem tudom, hogy működik még nem próbáltam, de gondolom csak elküldi a vakvilágba aztán majd leszed mindent az égről, mert nehogy már pistikének meg kelljen erőltetnie magát) Ha már így telebaszták xp boostokkal a játékot, minimum százezrekben kéne mérni a járművekhez az unlockokat. Nem mint most, hogy még a 3-hoz képest kevesebb xp kell hozzájuk és még kapjanak boostot is. Én nem tudom amúgy, a dice-nál nem gondolkozik senki?

Új hozzászólás Aktív témák