Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • q13579

    senior tag

    válasz prokxy #20636 üzenetére

    Pont ezt mondom.

    Ilyen most a világ és a piac, főleg a nagy vállalatok.

    Az EA sales-ei szépen felmérték, hogy a BF3-at hányan rendelték előre meg, úgy, hogy SEMMIT nem tudtak még a tényleges játékról konkrétan, csak amit promoztak. Volt is némi csalódás, mert voltak hibák rendesen.

    Erre most jött a BF4, ami valljuk be őszintén, annyira nem számított újdonságnak, mint a BF3 a 2 után. És sokkal többen előrendelték szerintem!! Ráadásul itt már rögtön a premiumot is.

    Tehát nem kell hozzá vaslogika, hogy 2 év mulva ezt a mostani fiaskót is elfelejtsék az emberek, ha meglátják a BF5 promoit. Pár klassz ígéret, és kész is. Ismét legalább ennyien előrendelik.

    És ahogy írtam. Csak akkor van némi esély komolyabb javításra, ha nem vették meg kellő számban még a dlc-ket, vagy premiumot és szeretnének még ebből kaszálni. Ha viszont már bejöttek nagyjából a terv számok, hiába várja akárki hogy a javításra komolyabb erőforrásokat allokáljanak... Azok ott vannak más, még ki nem adott játékoknál, illetve gondolom a BF5-nél...

    Szóval így jártunk :). Legközelebb nem szabad megrendelni az ilyesmit előre, illetve legalább a premium részével várni illene. Lehet, hogy rosszabbul jársz minimálisan anyagilag, de HÁTHA korrektebb anyagot kapsz.

Új hozzászólás Aktív témák