Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • iMaverick

    addikt

    válasz Olympos #38904 üzenetére

    Bármi, amit ilyen VPN-es trükkel csinálsz, ha nem is illegális, de legalábbis megkérdőjelezhető a helyessége...

    Amúgy idézet a PH! ÁSZF-ből:

    „Warez”: a szerzői és szomszédos vagy egyéb vagyoni jogok (vagy általában jogszabályok) által védett bárminemű szoftver / adat / képanyag / hanganyag / filmanyag / stb. jogosulatlan használatának elősegítése (információ megadásával, linkeléssel, bárhogyan); segítségkérés, használatra buzdítás (például: szoftver illegális regisztrációjához, működéséhez szükséges kód vagy azt kijátszó eljárás; elektronikus készülék szoftverének jogellenes megváltoztatása, kijátszása, megváltoztatása a szolgáltatótól való függetlenítéshez, fájlcserélő oldalak meghívói).

    Kivastagítottam a lényeget... Az meg hogy itt a PH-n is vannak ilyen topic-ok? Ezzel két bajom is van:
    1, nyilván nem várhatjuk el az admin-októl, hogy "mindent" nézzenek...
    2, felteszem azért más, jóval legálisabb dolgokról is folyik ott eszmecsere, mint hogy lehet átverni a játékcéget azzal, hogy más IP-t mutatok nekik, mint ahol ténylegesen vagyok...

    (Megj: eredetileg a torrent-et sem arra találták ki, amire manapság a többség használja.)

    Ez a céges proxy meg külön vicces: gondolom a multi belső számtech szabályzata tiltja az ilyen jellegű felhasználását a céges netnek. Mellesleg nem hiszem, hogy azért fizetnének az alkalmazottnak, hogy ilyen netes vásárlásokkal üsse el az idejét. (Ha mégis, akkor kérek egy telefonszámot, mert nekem oda át kell igazolnom. :DD )

    Amúgy meg: azzal nincs semmi baj, ha valakinek van rá pénze/ideje, hogy "átruccanjon" Mehico-ba és ott vegyen BF4 Premium-ot. Ez valóban nem törvénytelen.

    "Sokkal könnyebb gazdagon boldognak lenni, mint szegényen" (Moldován András)

Új hozzászólás Aktív témák