Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Árpi001

    senior tag

    válasz gali777 #79999 üzenetére

    Nah ez nekem nem megy.Nekem múszály odabszni valamit.:)
    Lehet itt a baj. :D

    bucketb0b: ne haragudj de szoktam tankozni.Nem tegnap kezdtem,meg van egy bf3-am is mögöttem.Az hogy nem vagyok benne(abban sem:D ) pro nem jelenti azt hogy ne tudnám miről beszélsz...A Jete-et,helit kihagytad amikor végigver és marad jó esetben 30-40% utána.Úgy hogy addig észre se vetted...
    De most ugye nem akarod megmagyarázni hogy az általam fentebb vázolt szituációban nem a tanknak van némi előnye?
    Érzem hogy nagyon a másik oldalt képviseled,ami nem baj,csak én nem így látom.Tankozni csak ismerőssel tudok ,vagy 'jó' csapatárssal hosszabban általában.Nem tudok kifordulni magamból,mennem kell a zászlóra,tankkal,vagy anélkül...Általában anélkül. :)
    Nekem is úgy van beállítva hogy a gunnárnak legyen scanje,nem hiszem hogy használják a vérpistikék...
    Kezdőn még sosem ültem,a gunnerbetegségből már kigyógyultam,már csak egy rövid sorozatot adok le a beszállok valahová.Hátha nem volt ideje észrevenni a sofőrnek.:)
    Ma iramoztam,de az ellenfél összedolgozott,és ha tankba jutottam végre mindig 2-3 ellenséges járműbe futottam bele,így nehéz lett volna a csapat húzóemberévé válni...Kilőtt gyalogos,heli,tank..De megpróbáltam...
    Mindentől elvonatkoztatva,nem tartom korrektnek a c4 újratöltési lassítást,bár mondjuk egy Lockeren van létjogosultsága elismerem.

    A Föld a Naprendszer elmegyógyintézete.

Új hozzászólás Aktív témák