Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Belement pár óra, én teljesen elégedett vagyok! :) Rohadt jó lett ez a rész, csak pár apróság van amibe bele tudok kötni: a fegyverhangok voltak már jobbak is, kicsi a gun screen ezért alig látom a K/D arányomat, néhány pályát nagynak érzek 12 játékosnak. Nagyjából ennyi.

    És ha már K/D: elég gyengén kezdtem, 0,86 volt amikor először ránéztem, de lassan meglesz az 1.0 - nekem kb ennyi kell a boldogsághoz. :D

    Ja még valami! Az optimalizáció csillagos ötös! Stabilan tartja a 120fps-t, négy-öt óra alatt még nem nagyon láttam semmilyen bugot. Le a kalappal előttük, h megjelenésre így összekalapálták. A mai világban ez nem kis fegyvertény.

    nutella1: Én nagyon szeretem ezt a képarányt, amellett, h nagyobb élményt nyújt, nagyon hasznos is. Akár csalásnak is nevezhetnénk. ;] Én kb. 60-70 centiről játszom egy 49-es monitoron, tegnap direkt megfigyeltem magamat, a fejemet meg sem kell mozdítani! Ha te mozgattad a fejedet, akkor valószínűleg túl közel ültél. Ez egy Samu monitor, nagyobb a max fényereje mint a C1-es LG tévémnek, azon mégis szebb a HDR. :F Bár kicsit állítottam rajta, már sokkal jobb mint először. OK, nyilván a színek is szebbek, de ennek ellenére nem kérdés, h melyiken CoD-ozzak.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák