Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • MdewC

    nagyúr

    válasz gjung44 #2834 üzenetére

    Teljesen egyet értek. :) Volt pár jó map, de az a lassú mozgás abszolút nem tetszett. Persze végig toltuk a ranked szezont egy barátommal, meg pár angol sráccal, egész jó szinten, de ezt a részt sokkal jobban élem a mozgás miatt. Persze hiányzik az MW1, meg Verdansk, de ez a rész ahhoz képest jó lett szvsz. Jó a movement, van pár korrekt fegyó, végre van one shot sniper. Mapok is tetszenek, az smg balance is egész jó most. Egyedül a ttk lehetne kicsit lassabb WZ. ;)

    Más. Srácok akinek van érkezése, próbálja ki ezt az új BP50-es ar-t, olyan strafe van rajta tac stance, hogy sokan nem tudják lekövetni. Tegnap gyors kihúztam, free for all mentem vele pár kört, meg kc, volt egy easybb meccs making, szoktak jó körök sikerülni de nem ennyire.

    Próbáljátok ki ezt a buildet, annyi, hogy lézer helyett mehet a sprint to fire grip, mert az dob a tac stance-en is. WZ sztem elég op sniper support, mondjuk még csak két kört mentem soloban, de ott is elég élhető, olyan gyors, hogy simán mellé lőnek pár skulót. Zárt folyosókat persze kerülni kell vele. :D Az új Ram se rossz, csak kicsit shortos, sniper support még az AMR elég jól bevált.

    Sztem érdemes ránézni [link] nekem tetszik. :R

    [ Szerkesztve ]

    praise the Lord then finesse / One shot, one kill

Új hozzászólás Aktív témák