Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz raczandris #2076 üzenetére

    ez a jelerősség relatív dolog. egy 3 méteres tükörrel használva a fejet sem lesz nagyobb az a jelszint, amit a fej továbbít a beltérinek, mondjuk alapul véve a 100%-nak megfelelő jelszintet hiába bombázod a műholdról érkező mikrohullámokkal tripla méretű antennával, olyan nincs, hogy 110%, csak rossz idő esetén is meglesz a megfelelő jelszint. ez pont ugyanaz, mint a sima földi vételnél. ha jó helyen vagy, egy darab dróttal hibátlanul jön a műsor, oda feltehetsz egy 8 méretes tripla dipólos yagi antennát, attól nem lesz jobb a kép. viszont a nagyobb tükörnek csak a jobb minőség lehet a célja, de ezt meg nem éred el vele. csak azt, hogy rossz időben is meglesz a megfelelő jelszint.
    nem akarlak siettetni, de ha ilyenkor is fórumozol, ne csodálkozz, hogy mások 2X annyi digit tesznek fel egy nap alatt..

    szummázva amit mondok, hiába nagy a tükröd, a fej egy bizonyos jelszintet küld a beltéribe, ez nagyobb tükörrel sem lehet nagyobb, mint 100%, csak rossz időben is meglesz a megfelelő jelszint. szép napot..

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák