Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • denespapa

    tag

    válasz Rick4 #2270 üzenetére

    Ha nem haragszol érte, akkor ''kano'' helyett megteszem én a cáfolatot...
    (úgy, ahogy Te kérted- pontról-pontra):
    ,,,minőségileg kifogásolható, a legrosszabbak egyike... Igen, ebben van valami, de tegyük mellé hogy a legolcsóbbról beszélünk.
    ...a műholdon kevés a csatorna... Miért, mit akarsz a műholdon??? A csomagban található kínálata meg elismerten jobb mint a UPC-ié.
    ...nem korrektek a szerelők (akikkel talákoztam)... a zárójeles részben van a lényeg. Nem kell általánosítani.
    ...nem korrekt az ügyfélszolgálat (akikkel beszéltem)... Itt valóban lenne tennivaló.
    ...gagyi a beltéri... amit nem kell megvenned.
    ...gagyi a hang (alacsony bitráta)... ha növelik a szükséges sávszélességet, csökken az ugyanazon helyen fogható csatornák száma (kompromisszum)
    ...no EPG... feltünt hogy most ott sincs, ahol eddig (részlegesen) volt? Valószinüleg éppen azért, mert most töltik fel (teljes) tartalommal.
    És akkor általánosságban:
    A ''fapados'' szolgáltatás nem kifejezetten a HD-s igényekkel rendelkező felhasználókat célozza... Ahhoz meg kétség sem fér, hogy a teljes magyar műholdas vételt használó felhasználói réteg csupán nyert a Digi megjelenésével a kínálatban,- ha másért nem azért abban mindenképp hogy azóta (jelentősen) csökkentek a műholdas szolgáltatások árai... Természetesen lehet a Digi-t nem szeretni, ez mindenkinek szivejoga, és az is biztos hogy sajnos akadnak szépszámmal olyanok is akik akár a tisztességtelen szerelők, akár az induló szolgáltatás ''gyerekbetegségei'' miatt jogosan, rossz véleménnyel vannak róla, de (amit mellesleg Te is felrósz másnak) ne általánosítsunk!...


    ...mert van ami osztva is szaporodik - a tudás...

Új hozzászólás Aktív témák