Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • pojakcs

    senior tag

    válasz m0rd0k #5592 üzenetére

    Először annyit ,hogy Totyax kollégát csúnyán lehúzták szerintem. Nem tudom Szlovákiában mi a szokás, a Beherovkát meg a rumcsájt ismerem a sípályáról. :)
    Elvileg az alapszerelés ingyenes, de a szerelők azért "törekednek" rá, hogy olyan ne legyen. Pár ezer forint mindig jól jön, mert a digi leginkább l**aszt fizet, azt is 3-4 hónapos csúszással. A tetőre szerelés viszont nem tartozik az ingyenes kategóriába. A 130 ejró viszont nagyon durva, ráadásul hitvány munkáért! :Y

    F csatlakozóból létezik több féle, mivel eltérő átmérőjű kábelek vannak. Nekem van a táskában minimum 3 féle méret, krimpelős és sima rátekerős verzióban. Egy fogó kb. 6000 Ft, amivel ezt rá lehet préselni. Ez a minimum, hogy ilyen van egy szerelőnek, no meg egy létra. :)

    A beltéri szintjelzője erősen tájékoztató jellegű. Függ a szint ,hogy éppen melyik tp-én van a készülék, mennyi felhő van az égen, etc.. A 11.785-ös tp a legerősebb, ott illik 80%-os szintnek lennie legalább. Ja, és ezt műszerrel szokták beállítani jobb helyeken. Létezik erre drága megoldás, satlock, és összehozható egy beltéri+lcd tv+szünetmentes aksi+ mindez egy táskában combóval, pár tízezer forintból. Ennyi kell ,ha valaki antennaszereléssel foglakozik.

    Szóljatok ,ha van valami kérdés.

    Üdv: Csaba

Új hozzászólás Aktív témák