Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Woodslave

    nagyúr

    most már a végén vagyok. Elején valóban lenyűgözött, ha mondhatom azt még most is.

    Egy bajom van az open world megoldással. Nem az hogy üres vagy élettelen mert még illik is a környezetbe, meg azért mindig van valami. Nekem a "souls" élményt a túlszintezés rontja el. Ezzek kapcsolatban is kétféle érzésem van.

    Egyrészt a játék mérete miatt örülök, hogy nem feltétlenül kell 6 órán keresztül egy bosst próbálni mert úgy éreztem már hogy a korábbi részekhez képest megváltoztam kicsit nincs meg bennem az a kitartás. De ezzel elérték, hogy amúgy esetleg élvezetes boss fightok két ütéses semmivé silányultak, közben meg egy random lovag valahol lebax két ütéssel hiába vagyok 140-es szint.

    Másrészt meg tudom hogy ez fentiekből következik, és lehet csak én érzem így a bossok egy része nem olyan "fairplay" mint a korábbi részekben. Lehet pont a túlszintezés lehetősége miatt ezek a one hitelések meg azt se látod mi van csak you died... Persze tudom a youtuben biztos van már no hit fáklya pusztakét stb. De lehet másrészről meg a idézés miatt hamarabb lenyomja még így is az ember a legtöbbet mint hogy meg kellene ismerni a move settet.

    Ettől függetlenül nekem nagyon tetszettt/tetszik ez a ds3-ds2 keverék hangulat némi bb beütéssel.

    "akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá

Új hozzászólás Aktív témák