Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zetor2000

    senior tag

    válasz npera #108973 üzenetére

    Engerm az (utó)íze szokott megfogni. Meg, hogy utána jönni szokott valami finom étel, mert aperitifként is fogyasztom.
    Ha esetleg megfelelő időben itthon vagy, akkor belefuthatsz "pálinkafesztiválba". Itt általában a neves és kevésbé neve "bolti" termékek vannak jelen, a házi szőttesek hátrábbszorulnak. De ilyen helyeken azért ki lehet fogni komoly anyagokat.

    100éve volt itt Pesten a belvárosban egy, ott volt rendes málna. Az megvett, csak én nem akartam annyit kiadni egy üvegre. Aztán láttam és olvastam, meg mesélték, hogy mennyi macera van vele, és akkor kábé leesett, hogy ezzel van meló, mire pálinka lesz. És ez egy relatív lédús gyümölcs. De egy birs, vagy bodza / csipkebogyó...

    Ez a dal a lelkünk közötti híd kövei között a malter közötti szeretetet átitató áldás közötti békesség.

Új hozzászólás Aktív témák