Hirdetés

  • Hauntii teszt

    gp Ki gondolta volna, hogy az élet és halál közti rés ennyire élvezetes lehet? Igaz, szín nem sok fért ebbe a birodalomba, de a Hauntii hangulatával, harcaival és apró fejtörőivel is képes elvarázsolni.

  • AMD Radeon undervolt/overclock

    lo Minden egy hideg, téli estén kezdődött, mikor rájöttem, hogy már kicsit kevés az RTX2060...

  • Mobvoi TicWatch Pro 5 Enduro - kitartás kartárs?

    ma WearOS 3.5, két kijelző, hosszú üzemidő, és zavaró apróságok a legújabb TicWatch modellben.

Új hozzászólás Aktív témák

  • MaCS_70

    félisten

    válasz tibbike01 #5174 üzenetére

    Komolyan kérdezed, hogy a privát anyagok titkosítására miért van szükség????? :F :F :F

    A nem igazán személyes anyagokat én is lazán kezelem, de azért van egy skála. Rengeteg dolgot a legnagyobb lelki nyugalommal tartok a OneDrive-on és a Googledrive-ön, sőt, sok mindent kifejezetten azért teszek a Gdrive-ra, hogy tanuljon belőle a gép. Ezek a fájlok a PC-ken és a mindenféle külső meghajtókon is titkosítatlanul vannak, mert még ha mondjuk betörnének és elvinnék őket, akkor sem nagyon zavarna, ha illetéktelenek elolvassák.

    De van egy szint, ami már nem tartozik senki illetéktelenre. Az ilyen állományokat titkosítom és csakis megbízhatónak tartott szolgáltató számára teszem elérhetővé, azaz olyan számára, akiről elhiszem a zero knowledge elv betartását.

    És van egy-két olyan adat, amit a lelki nyugalmam érdekében még titkosítva sem adok ki a kezemből. Ilyen első sorban a jelszószéfem és pár hivatalból bizalmas adat.

    MaCS

    Fán nem lehet motorozni, motoron viszont lehet fázni!

Új hozzászólás Aktív témák